Hygienistbehandlingar

Puts &
Polering
Polering som ger
släta & rena tänder
 
15 min | 495kr

Airflow &
Polering
Avlägsna missfärgningar
med AirFlow
 
30 min | 795kr

Rengöring
360°
Avlägsna tandsten
missfärgningar & plack
 
45 min | 1275kr

Puts & Polering


Genom en noggrann och professionell putsning och polering avlägsnar vi effektivt envisa beläggningar och missfärgningar, vilket inte bara förbättrar utseendet utan även främjar en sundare munhygien. Genom vår poleringsteknik uppnår vi en jämn och slät yta på tänderna, samtidigt som risken för framtida ansamling av plack och tandsten minskas avsevärt.

Airflow & Polering

Vi tillämpar Airflow, en högeffektiv metod för att varsamt men noggrant avlägsna missfärgningar från tänderna. Genom att använda en skonsam men kraftfull stråle av vatten, luft och en fin pulverblandning av bikarbonat och salt, elimineras fläckar och beläggningar från tändernas ytor.

Avslutningsvis utför vi en Puts & Polering för att jämna ut ojämnheter och ge tänderna en jämn känsla. Denna process minskar även risken för framtida ansamling av plack och tandsten.

Rengöring 360°

Med avancerad ultraljudsteknik (EMS) kan vi skonsamt och effektivt avlägsna tandsten, vilket ger en djupare rengöring och förbättrad munhygien. Genom att rikta ultraljudsvågor bryts tandstenen ned utan att skada tandens yta eller tandköttet, vilket minskar risken för tandlossning och tandköttsinflammation och främjar en friskare mun.

Vår Airflow-behandling är en effektiv metod för att noggrant avlägsna missfärgningar från tänderna. Genom att använda en skonsam men kraftfull stråle av vatten, luft och en fin pulverblandning av bikarbonat och salt, poleras fläckar och beläggningar bort från tändernas ytor.

Vi avslutar sedan med en Puts & Polering, vilket jämnar ut ojämnheter och ger tänderna en slät känsla. Denna process minskar även risken för framtida ansamling av plack och tandsten.